COMUNIQUEM!

Posted: Març 9, 2012 in Uncategorized
Etiquetes: , ,

L’home és un animal social[1], com deia Aristòtil, l’home és un animal que necessita relacionar-se amb els altres, que té una necessitat de comunicar-se amb la resta de la societat. Anem configurant la nostra personalitat  i ens configurem també a partir de la nostra interacció amb els altres. Però no només els individus, l’evolució de les societats i  els canvis socials, tenen a veure, com diu Manuel Castells, amb molts factors:  polítics, econòmics, culturals… però en tots ells hi juga un paper fonamental la informació, el control d’aquesta, o la utilització que se’n fa.

La forma en que ens comuniquem ha anat canviant al llarg de la història, els avenços tecnològics, han influït de forma determinant en les diverses  formes de comunicació. Internet, la tecnologia 3G, les tablets, smartphones, les xarxes socials… Ens han posat en un nou escenari, que de ben segur està canviant i reformulant el que entenem per comunicació.

La intenció d’aquest Blog, és obrir un espai de debat i opinió sobre les TIC’s, fer una reflexió i un anàlisi sobre tot el que fa referència a la comunicació, com un calaix de Sastre on poder parlar i opinar sobre la societat de la informació i la comunicació de masses.


[1] zoon politikon

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s